Thuis

Jinan  G-Horizon  International  Trade  Company  Limited

Bedrijfprofiel

De Jinan g-Horizon International Trade Beperkt Company, gevestigd in 2009, is een snelle groeiende onderneming die het ontwerpen, het produceren en marketing van voertuigen voor speciale doeleinden integreert. Wij zijn de aangewezen wijzigingsfabriek door Co. van de de VRACHTWAGENgroep van CHINA NATIONAAL OP ZWAAR WERK BEREKEND, Ltd (CNHTC). Na de inspanning en de ontwikkeling van vele jaren, zijn wij één van belangrijke speciale voertuigenfabrikanten en leveranciers in China geworden. Ons bedrijf bepaalt van bij Jinan-Stad, Shandong-Provincie de plaats, dichtbij aan Qingdao-Haven, zodat is het vervoer zeer geschikt. Wij hebben ISO-de certificatie van het kwaliteitsbeheersysteem om elk product te verzekeren dat wij met hoogte hebben geproduceerd - kwaliteit. Onze speciale voertuigen hebben wereldwijd uitgevoerd naar vele landen. Wij hebben in eigen land van hoge reputatie in speciale voertuigenmarkt en internationaal genoten.

 

Ons bedrijf gespecialiseerd in het desiging, productie en het verdelen van ijskastvrachtwagen, de bestelwagen van hitteinsualtion, speciale vierkante cabine, de postvrachtwagen van FRP, van truck, draagwijdtevrachtwagen, staakvrachtwagen, lage omheiningsvrachtwagen, infanterievrachtwagen enz. met hoogte - kwaliteit en concurrerende prijs. 

 

Wij plaatsen technische afdeling, vervaardigingsafdeling, verkoopafdeling en klantenafdeling om de de beste opbrengst en dienst van de aanbiedingsklant te verzekeren. Ons bedrijf heeft boven 100 werknemers met inbegrip van 1 Hogere Ingenieur, 2 Econimists, 1 Accountant en 22 Professionele en Technische Personnels. Ons bedrijf behandelt een gebied van 5000m2 en heeft 53 eenheden geavanceerde faciliteiten. Zo hebben wij sterke opbrengscapaciteit met anuual productiviteit boven 1500sets.

 

Met sterk techncial team en rijke ervaringen, kunnen wij one-stop oplossing voor klanten aanbieden met inbegrip van het vrije ontwerpen, productie, het vervoeren, naverkoop het onderhouden en het vrije technische steunen. wij heten alle klanten in onderzoek welkom en bezoeken onze fabriek. wij zouden u de one-stop professionele en economische oplossing met tijdbesparende en arbeidsbesparing aanbieden.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf
•Vond in 2009
•Nieuwe die workshop in 2010 wordt gevestigd
•Wordend aangewezen samenwerkingspartner van China Op zwaar werk berekend Ttruck-Co. Ltd in 2010
 
Jinan  G-Horizon  International  Trade  Company  Limited Jinan  G-Horizon  International  Trade  Company  Limited
1 2
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Exporteur

Verkoper

Merken : G-horizon

Aantal werknemers : 100~130

Jaarlijkse omzet : 3000000-5000000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 50% - 60%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

Van goede kwaliteit Eerste - verhuizersvrachtwagen voor verkoop